Til dig der tager den med ro

Seniorferie i Danmark

Leder du efter et passende sted til din ferie? Du finder den garanteret her på hjemmesiden!
Nyd en vidunderlig ferie i Danmark med masser af frihed, fred og plads.

Ferie for seniorer...

Kan du forestille dig, at du allerede sidder i solen, mens du nyder et glas vin og en god bog? Her på hjemmesiden finder du en bred vifte af forskellige seværdigheder og attraktioner, hver beliggende på de mest unikke steder i den danske natur.
Ferie i Danmark - Seniorferie
Ferie i Danmark - H.C. Andersens Hus

De smukkeste steder

Udforsk Danmarks utrolige mange naturlige skønheder, Danmarks gamle vikingearv, arve steder og charmerende nordiske by udsmykninger, med nogle virkelig spektakulære landskaber undervejs.

Der er så meget at se

Med stolthed ved kanten af ​​Nordsøen er Danmark et smukt land med maleriske landskaber og en levende lokal kultur. Gå en tur gennem århundreder gamle slotte, se over gamle vikingeruiner, eller tag i de charmerende gader i København. Med 7000 km kystlinje, 400 øer og frodige, bølgende bakker har den frie natur lige så meget charme som historiske slotte og venligsindet by kulturer.

Se et stort udvalg af aktiviteter og forlystelser i hele Danmark – Klik her

ARoS Aarhus Kunstmuseum

AROS KUNSTMUSEUM

Koldinghus

KOLDING HUS

Den Gamle By

DEN GAMLE BY

Kongernes Jelling

KONGERNES JELLING

Danmark - et land fuld af liv

Det livlige København er lige så kulturrigt, som det er cool med hippe restauranter, vikingeskatte og en af verdens mest bæredygtige bycentre. Oplev over 800 års danmarkshistorie på det majestætiske Christiansborg Slot eller hav det sjovt i det fascinerende Lego House.

Danmarks næststørste by, Aarhus, var europæisk kulturhovedstad i 2017 og har tilnavnet ‘smilets by’. Med en levende madscene, interessant arkitektur og  museer er Aarhus en fantastisk destination i sig selv.

Geografi – Miljø & Vejr
Danmark består af den jyske halvø og det danske øhav, der dækker et samlet areal på 42.924 kvadratkilometer. Danmark har 8.750 kilometer kystlinje, og ingen steder i Danmark er længere end 52 kilometer fra kysten. Landets terræn er stort set fladt med bølgende sletter og sandstrande.

 

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.