Ferie med din bedre halvdel

Parferie i Danmark

Der findes rigtig mange områder i Danmark, som danner den perfekte ramme for en romantisk tur for to. Tag hinanden i hånden og kom helt ned i gear med fantastisk natur, kultur og gastronomi.
Aktiv ferie i Danmark

Find roen eller mærk pulsen sammen...

Udforsk den smukke natur i Danmark. Her kan I finde ro og romantiske gåture og aktiviteter i naturen, der giver sus i maven og sved på panden.

Ferie for to...

Lillebæltområdet har noget af Danmarks bedste natur med kilometervis af strande og grønne skove. Gå en lang tur langs vandet eller hop i en kajak og se det hele fra den anden side.

Ferie i Danmark - Parferie

Ingen ferie uden en middag ude i byen

Ingen romantisk ferie uden en middag ude i byen. Heldigvis bugner danske byer med hyggelige restauranter, caféer og barer. Tag på Michelin restaurant og forkæl jeres sanser med et måltid ud over det sædvanlige og slut aftenen med live musik eller en tur i teatret.

Drømmeseng eller stjernehimmel…
Uanset om I ønsker at bo centralt i byen eller i grønne omgivelser, finder man mange steder i Danmark en perlerække af skønne overnatningsmuligheder, uanset om I er til romantisk weekend eller ferie på et luksushotel, et hyggeligt Bed & Breakfast eller hvis i hellere vil sover under stjernerne i et shelter. 

Se en liste af hoteller og overnatningssteder i Danmark – klik her

 

Parferie i Danmark - Fængslet i Horsens

FÆNGSLET

BRIDGEWALKING LILLEBÆLT

ØKOLARIET

CLAY Keramikmuseum Danmark

CLAY KERAMIKMUSEUM

Idyllisk parferie i Danmark

Danmark har masser af skønne områder at byde på. Fra Bornholm til Sjælland, øerne til fastlandets kyster, kan du finde idylliske landskaber med flotte overnatningssteder. I disse smukke omgivelser kan du ligge alle dine bekymringer bag dig. Tag afsted sammen med din partner, din familie eller  venner og beslut, om du foretrækker en aktiv ferie eller wellness-ferie.

Her på hjemmesiden finder du et bredt udvalg af overnatningssteder, sommerhuse, hoteller og campingpladser i hele Danmark. Brug søgefunktionen i toppen til at finde din yndlings destination i Danmark. Fra en klassiske oplevelse i en af Danmarks byer til et luksushus med pool, spabad og sauna eller et hotel med masser af service. Her på hjemmesiden har vi den perfekte ferie oplevelse til alle.

 

Skal romantikken blomstrer? – Bliv viet i jeres yndlingsområde og drømme lokation.

Hvis romantikken blomstrer og I drømmer om at sige ja til hinanden, er der masser af områder i Danmark som rammer lige i hjertet. Du finder en bred vifte af flotte kirker, smuk natur, hoteller og restauranter. Vælg om vielsen skal være i kirken, på et rådhus eller under åben himmel i skøn natur. Der er masser af muligheder for enhver smag og ethvert bryllupsbudget. Kig nærmere på kirker, natur, hoteller og spisesteder her på siden.

 

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.