Slip aktiviteten fri

Aktiv ferie i Danmark

Her på hjemmesiden finder du en masse spændende oplevelser og store udfordringer, hvis du leder efter en aktiv ferie i Danmark. Kombiner et ophold på en kro, et hotel, en campingplads, eller måske en hytte med alt fra vandreture til svævebaneture. Mange områder i Danmark tilbyder ekstraordinære aktiviteter for alle, både voksne og børn, der ønsker at kombinere ferien med motion, vinden der blæser gennem håret og mindeværdige oplevelser.

Glad for at cykle?

Med 12.000 km dedikerede cykelruter gennem smukke, relativt flade landskaber er Danmark det perfekte sted for en cykelferie. Mange områder i Danmark, finder du  overnatning samt nationalparker, hvor der tilbydes rolige vandreture i smukke omgivelser, hvor der er højt til himlen.

Læs mere om Bed+Bike certificerede overnatningssteder her

Aktiv ferie i Danmark
Aktiv ferie i Danmark

Ferie med våde tæer

Hvis du og din familie foretrækker at opleve det våde element, findes der mange steder, hvor der tilbydes gratis kano udlejning ved åer og vandløb i deres baghave, søer og klukkende vandløb for lystfiskere og kyster med strande og perfekte forhold for havkajakroere, surfere og SUB surfer.

Fredericia ved Lillebælt – Glad for vand, så læs mere her

Hvor aktiv skal ferien være?

Mellem cykelruterne spredt over hele landet finder du næsten 200 golfbaner, og mange hoteller tilbyder også golfophold for dem, der ønsker at spille en runde i de lyse sommermorgener – eller langt ud på aftenen.

Naturpark Lillebælt er Danmarks største naturpark.
Her hos os finder du en bred vifte af naturoplevelser og outdoor aktiviteter til hele familien. Både på land, til vands og i luften. Havet er skønt og her i naturparken er Lillebælt et slaraffenland for både små og store vandhunde. Her kan du bl.a. prøve hvalsafari, lystfiskeri, dykning, SUP-boards, kajak, snorkling og meget mere. Naturpark Lillebælt ligger i hjertet af Danmark – så kig forbi.

Se et stort udvalg af aktiviteter og forlystelser i hele Danmark – Klik her

BRIDGEWALKING LILLEBÆLT

Aktiv ferie i Danmark

STAND UP PADDLE

Aktiv ferie i Danmark

CAMP ADVENTURE

Aktiv ferie i Danmark

NATURPARK LILLEBÆLT

Danmark, dit land - din ferie

Velkommen til Danmark – et land med en mangfoldig natur uanset hvor du kigger hen.

Du kan glæde dig til en ferie fyldt med skøn natur og oplevelser indenfor historie, kultur, vandsport, sejl og fisketure, safari, dykning, og meget, meget mere.

Uanset om du er på cykel, gåben eller svømmefødder og om du rejser med familien, venner eller som par, så har naturen i Danmark garanteret lige noget for dig. Året rundt kan du finde spændende oplevelser, gode overnatningssteder og masser af dejlige strande og natur.

Find vandreture, cykelruter, shelters og legepladser i naturen i hele Danmark – klik her

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.